Countryhouse il Pignocco

Countryhouse Il Pignocco is een kleine B&B die een prachtige locatie aanbiedt vlakbij de zee….lees meer.

Contact Formulier

Countryhouse il Pignocco

Countryhouse Il Pignocco is een kleine B&B die een prachtige locatie aanbiedt vlakbij de zee. . …. lees meer.

Contact Formulier

Diner

op
aanvraag

Link

Bezoek
website

Contryhouse il Pignocco

Authentieke locatie

Pesaro (Le Marche)

Diner

op
aanvraag

Link

Bezoek
website

Countryhouse il Pignocco

Authentieke locatie

Pesaro (Le Marche)

22 +4

bedden
beschikbaar

Tel

06- 38256830

Het Pignocco Country House is een landelijke structuur die lijkt op een boerderij. Het is gelegen op een panoramische positie op de top van een heuvel, in de buurt van Pesaro en een prachtig stuk Adriatische zee, in de regio Marche. Het is een onlangs gerestaureerde en fraai ingerichte 18e-eeuwse boerderij en wordt omgeven door groene weiden en eeuwenoude bomen. Het is het hele jaar door geopend en heeft kamers en appartementen met een zwembad. U kunt kiezen tussen de formule van de appartementen of bed and breakfast.

22 +4

bedden
beschikbaar

Tel

06
38256830

Informatie

De bruidsparen kunnen deze locatie huren door 3 nachten met de gasten te verblijven in het laagseizoen of een week in het hoogseizoen. Het is mogelijk om een catering in te huren en op de locatie een feest te houden. Symbolisch trouwen in de tuin is zeker ook mogelijk. Kortom een locatie waar de bruidsparen zelf alles in eigen hand kunnen houden. De locatie bied een ruim landgoed met zwembad aan. Heerlijk in de tuin met een ontbijtje samen met jullie gasten. Jullie weddingplanner kan zeker alles regelen voor jullie.

Informatie

De bruidsparen kunnen deze locatie huren door 3 nachten met de gasten te verblijven in het laagseizoen of een week in het hoogseizoen. Het is mogelijk om een catering in te huren en op de locatie een feest te houden. Symbolisch trouwen in de tuin is zeker ook mogelijk. Kortom een locatie waar de bruidsparen zelf alles in eigen hand kunnen houden. De locatie bied een ruim landgoed met zwembad aan. Heerlijk in de tuin met een ontbijtje samen met jullie gasten. Jullie weddingplanner kan zeker alles regelen voor jullie.