Borgo in Chianti

Er is een plek in het mooiste Italië dat synoniem is geworden met schoonheid, cultuur en enogastronomie op het hoogste niveau ter wereld: Chianti…..lees meer.

Borgo in Chianti

Er is een plek in het mooiste Italië dat synoniem is geworden met schoonheid, cultuur en enogastronomie op het hoogste niveau ter wereld: Chianti…..lees meer.

Diner

Lunch
Feest

Link

Bezoek
website

Borgo

Authentieke Borgo

Gaiole in Chianti

Diner

Lunch
feest

Link

Bezoek
website

Borgo

Authentieke Borgo

Gaiole in Chianti

74

bedden
beschikbaar

Tel

06-
20011614

De appartementen van de Borgo zijn strikt in steen, de zichtbare balken, de open haarden zijn een sterke verwijzing naar de lokale architecturale traditie.

We hebben romantische kamers, familiekamers, appartementen, villa’s met privézwembaden. En we hebben ook een restaurant met typisch Toscaanse gerechten (geopend voor lunch en diner. De spa, een wijnkelder met de mogelijkheid om onze wijnen en onze extra vierge olijfolie te proeven.

74

bedden
beschikbaar

Tel

06-
38256830

Informatie

Chianti en Toscane in het algemeen zijn echter niet alleen de ideale locatie voor vakanties vol met geschiedenis, kunst en eten en wijnreizen, maar zijn de ideale setting voor droomhuwelijken voor buitenlandse bruidsparen. Een van de mooiste structuren om uw bruiloft te organiseren, is deze Borgo in Gaiole in Chianti, niet alleen een boerderij, maar een luxe resort, genesteld tussen de wijngaarden, waaruit grote wijnen worden geboren, de trots van dit prachtige grondgebied. 

De grote ruimtes, uitsluitend buiten, zijn geschikt voor maximaal 150 gasten. De tuin in het hart van de locatie en de tuin met uitzicht op de wijnranken kan worden gebruikt voor de verschillende fasen van uw receptie, van het welkomstaperitief tot het snijden van de taart.
De wijngaarden zelf kunnen de ideale setting worden voor fotoshoots of speciale momenten van het evenement, waardoor een bruiloft in perfecte Toscaanse stijl nog meer tot zijn recht komt.

Informatie

Chianti en Toscane in het algemeen zijn echter niet alleen de ideale locatie voor vakanties vol met geschiedenis, kunst en eten en wijnreizen, maar zijn de ideale setting voor droomhuwelijken voor buitenlandse bruidsparen. Een van de mooiste structuren om uw bruiloft te organiseren, is deze Borgo  in Gaiole in Chianti, niet alleen een boerderij, maar een luxe resort, genesteld tussen de wijngaarden, waaruit grote wijnen worden geboren, de trots van dit prachtige grondgebied. Deze Borgo vertegenwoordigt het huwelijk tussen de luxe van een locatie uitgerust met alle comfort en in staat om diensten van topkwaliteit en gastvrijheid te bieden.
De grote ruimtes, uitsluitend buiten, zijn geschikt voor maximaal 150 gasten. De tuin in het hart van de locatie en de tuin met uitzicht op de wijnramken kan worden gebruikt voor de verschillende fasen van uw receptie, van het welkomstaperitief tot het snijden van de taart.
De wijngaarden zelf kunnen de ideale setting worden voor fotoshoots of speciale momenten van het evenement, waardoor een bruiloft in perfecte Toscaanse stijl nog meer tot zijn recht komt