Borgo in Miniato

Gefeliciteerd jullie gaan trouwen!

Als jullie op zoek zijn naar de perfecte locatie voor uw bruiloft, is deze Borgo iets voor jullie. Het ligt in het hart van Toscane en biedt een adembenemend uitzicht op de omliggende heuvels…. lees meer.

Borgo in Miniato

 

Gefeliciteerd jullie gaan trouwen!

Als jullie op zoek zijn naar de perfecte locatie voor jullie bruiloft, is deze Borgo iets voor jullie. Het ligt in het hart van Toscane en biedt een adembenemend uitzicht op de omliggende heuvels

lees meer.

Diner

eigen
catering

Link

Bezoek
website

Borgo

Authentieke Borgo

San Miniato (PI)

Diner

Eigen
catering

Link

Bezoek
website

Borgo

Authentieke Borgo

San Miniato (PI)

25

bedden
beschikbaar

Tel

06-
20011614

LIGGING: Deze Borgo ligt op ongeveer een half uur rijden met de auto van de luchthaven van Pisa en 45 minuten van de luchthaven van Florence. 
WAAROM WIJ? Exclusief gebruik – Geen minimum verblijf – Trouwpakketten beschikbaar. 
ONZE RUIMTEN VOOR UW HUWELIJK: -Olive Gaarde “Oliveta”-Zwembad-Tuin met uitzicht op de villa
-Central rechtbank “Piazzetta”-Wijnkelder-Tuin in Italiaanse stijl met een privékapel– Panoramisch terras–Interne zalen van de villa.
ONDERDAK: We hebben 10 goed uitgeruste appartementen voor maximaal 45 gasten (45 gasten: alle extra bedden gebruiken, in het geval van familiegroepen of vriendengroepen). 
WEDDING BANQUET: Onze cateringservice kan de meest speciale en smakelijke bruiloftsmaal verzorgen met lokale producten. Glutenvrij, vegetarisch en veganisten Beschikbare opties.
Andere specifieke voedselbehoeften kunnen worden ondergebracht. Welcome & Goodbye Parties, op ons plein of in onze wijnkelder:
Informele Pizza Party en BBQ zijn mogelijk voor groepen hier op de locatie waar u onze eigen rode wijnen en extra vierge olijfolie kunt proeven.

25

bedden
beschikbaar

Tel

06-
20011614

Over ons

Naast de prachtige locatie, is een perfecte bruiloft ook gemaakt van andere belangrijke details zoals bloemen, muziek, heerlijk eten en professionele service, fotografen om de onvergetelijke momenten van uw grote dag vast te leggen en nog veel meer. Om de beste kwaliteit en uitmuntendheid in elke service te garanderen, biedt deze Borgo u de kans om te worden gevolgd door professionele Wedding Planners van de Bruiloft in Italie die jullie zullen helpen bij het organiseren van de bruiloft waarvan jullie altijd al hebben gedroomd!

Over ons

Naast de prachtige locatie, is een perfecte bruiloft ook gemaakt van andere belangrijke details zoals bloemen, muziek, heerlijk eten en professionele service, fotografen om de onvergetelijke momenten van uw grote dag vast te leggen en nog veel meer. Om de beste kwaliteit en uitmuntendheid in elke service te garanderen, biedt deze Borgo jullie de kans om te worden gevolgd door professionele Wedding Planners van Bruiloft in Italie die jullie zullen helpen bij het organiseren van de bruiloft waarvan jullie altijd al hebben gedroomd!