Villa 1

Le Marche

Toscane dat is waar de meeste bruidsparen aan denken bij trouwen in Italië (mede door de gelijknamige film), maar het mooie, groene en heuvelachtige Le Marche is momenteel erg in trek en zeker niet on terecht. Deze regio is nog niet overspoeld door toerisme, de inwoners van Le marche zijn zeer gemoedelijk, behulpzaam en ontzettend vriendelijk, geen dwangmatige verkoop praktijken, maar vriendelijke gespreken en schappelijke prijzen in winkels, restaurants, bars en zelfs aan de Adriatische kust…. lees meer.

Villa 1

Le Marche

Toscane dat is waar de meeste bruidsparen aan denken bij trouwen in Italië (mede door de gelijknamige film), maar het mooie, groene en heuvelachtige Le Marche is momenteel erg in trek en zeker niet onterecht. Deze regio is nog niet overspoeld door toerisme, de inwoners van Le marche zijn zeer gemoedelijk, behulpzaam en ontzettend vriendelijk, geen dwangmatige verkoop praktijken, maar vriendelijke gespreken en schappelijke prijzen in winkels, restaurants, bars en zelfs aan de Adriatische kust….. lees meer.

55

Per persoon

Link

Bezoek
website

Villa 1

Kasteel in Fano

Met zwembad

55

per persoon

Link

Bezoek website

Villa 1

Kasteel in Fano

Met zwembad

50

Bedden
optie

Tel

+31
0620011614

Deze locatie

Heeft een prachtig binnenplein voor een super mooi feest. In de tuin kan er symbolisch getrouwd worden. Uiteraard kunnen wij zorgen voor een trouwambtenaar!

50

bedden
optie

Tel

+31
0620011614

Informatie

Prachtige locatie

 

Voor informatie kunnen jullie contact met ons opnemen.

 

Informatie

Prachtige locatie

Voor meer informatie vraag het ons.