• Rotterdam

Blush and Colours

Blush & Colours is gespecialiseerd in Wedding Styling en Party decoraties en wij ontzorgen je graag hierbij. Werkwijze: Alles-in-één, één aanspreekpunt. Wij leveren niet alleen de decoraties aan, maar zorgen ook voor een goede samenwerking met de daarvoor gekozen leveranciers en dat onze klanten op de dag alles naar wens aangeleverd krijgen… lees meer.

Blush and Colours

Blush & Colours is gespecialiseerd in Wedding Styling en Party decoraties en wij ontzorgen je graag hierbij. Werkwijze: Alles-in-één, één aanspreekpunt. Wij leveren niet alleen de decoraties aan, maar zorgen ook voor een goede samenwerking met de daarvoor gekozen leveranciers en dat onze klanten op de dag alles naar wens aangeleverd krijgen…. lees meer.

Offerte

op
aanvraag

Link

Bezoek
website

Weddingstyliste

Claudine Morsen de Neef

Rotterdam

Offerte

op
aanvraag

Link

Bezoek
website

Weddingstyliste

Claudine Morsen de Neef

Rotterdam

Mail

Verstuur bericht

Tel

06-
40653273

Ik ben Claudine Morsen de Neef, gecertificeerd allround-evenementenplanner, sinds 2017 ook zelf in het huwelijksbootje gestapt en uit eigen ervaring bekend met alle do’s en dont’s !. Coördineren en organiseren is mijn passie. Inspiratie haal ik uit de dagen van voorbereidingen, waar ik zelf met alle genoegen naar het gewenste resultaat uit kijk. Mijn creativiteit is mij heel goed aangelegd en ik laat dit graag weer terugkomen in mijn decoraties voor bruiloften en andere gewenste evenementen. “Life is to be Celebrated!”

Mail

verstuur
bericht

Tel

06-
40653273

Over ons

Blush & Colours is gespecialiseerd in Wedding Styling en Party decoraties en wij ontzorgen je graag hierbij. Werkwijze: Alles-in-één, één aanspreekpunt. Wij leveren niet alleen de decoraties aan, maar zorgen ook voor een goede samenwerking met de daarvoor gekozen leveranciers en dat onze klanten op de dag alles naar wens aangeleverd krijgen. Ter kennismaking plan ik graag een 1e consult in (kosteloos) om te kijken wat jullie wensen zijn. Na dit gesprek ga ik aan de slag met een visuele presentatie (mood-board) gebaseerd op jullie dag. De kleuren, aankleding, stijl en themakeuze worden in beeld gebracht. Bij een 2e consult (kosten bespreekbaar voor buitenlandse locaties) gaan wij dan een kijkje nemen op de locatie naar keuze. Nadat de keuze van het pakket is gemaakt gaan wij meteen voor jullie aan de slag!. Wil je liever zelf aan de slag? kies dan voor 1 van onze samengestelde DIY- stylingpakket!
Jullie wensen staan centraal en daar helpen wij je graag bij, dit doe ik tezamen met mijn assistente. Wij streven naar originaliteit creativiteit, sfeer en gezelligheid om die onvergetelijke dag nog mooier te maken.

Over ons

Blush & Colours is gespecialiseerd in Wedding Styling en Party decoraties en wij ontzorgen je graag hierbij. Werkwijze: Alles-in-één, één aanspreekpunt. Wij leveren niet alleen de decoraties aan, maar zorgen ook voor een goede samenwerking met de daarvoor gekozen leveranciers en dat onze klanten op de dag alles naar wens aangeleverd krijgen.Ter kennismaking plan ik graag een 1e consult in (kosteloos) om te kijken wat jullie wensen zijn. Na dit gesprek ga ik aan de slag met een visuele presentatie (mood-board) gebaseerd op jullie dag. De kleuren, aankleding, stijl en themakeuze worden in beeld gebracht. Bij een 2e consult (kosten bespreekbaar voor buitenlandse locaties) gaan wij dan een kijkje nemen op de locatie naar keuze. Nadat de keuze van het pakket is gemaakt gaan wij meteen voor jullie aan de slag!. Wil je liever zelf aan de slag? kies dan voor 1 van onze samengestelde DIY- stylingpakket!
Jullie wensen staan centraal en daar helpen wij je graag bij, dit doe ik tezamen met mijn assistente. Wij streven naar originaliteit creativiteit, sfeer en gezelligheid om die onvergetelijke dag nog mooier te maken.

Sluit Menu