Service

Tot in de puntjes verzorgd

Service

Tot in de puntjes verzorgd

Een onvergetelijke dag

Een onvergetelijke dag

LOCATIES & PRIJS

De Italiaanse Trouwlocatie heeft de mooiste en romantische trouwlocaties voor jullie uitgezocht. Per regio kunnen jullie de mooiste trouwlocaties uitzoeken, ook hebben wij per regio exclusieve  trouwlocaties toegevoegd. Zo kunnen bruidsparen met een zeer groot budget ook een mooie trouwlocatie zoeken en vinden. De bruidsparen kunnen via onze site een boeking maken. Wij hebben met de trouwlocatie een scherpe prijs afgesproken. Bij ons krijgen jullie een speciale korting op het verblijf. En uiteraard de service. 

LEVERANCIERS & PRIJS

De werkwijze is heel simpel, kijk op onze site naar een leverancier en neem contact op met de leverancier die jullie aanspreekt. Het invulveld bij elke leverancier kunnen de Bruidsparen invullen. Binnen 2 dagen zullen jullie een offerte ontvangen van de des betreffende leverancier.

Uiteraard is De Italiaanse Trouwlocatie er om jullie te helpen. Hebben jullie een vraag stuur ons gerust een e-mail. Of bel 06-38256830

 

OVER ONS

Wij zijn De Italiaanse Trouwlocatie en hebben een passie voor Italië. Met meer dan 10 jaar ervaring in de evenementen en weddingplanning hebben wij de keuze gemaakt om toch de wereld van de Bruiloften uit te breiden met een website voor Bruidsparen die gaan trouwen in Italië. Zo willen wij de aanstaande bruidsparen een droomhuwelijk bezorgen. 

Kijk gerust rond op onze site en wie weet staat jullie droomlocatie er bij in het Bella Italia!

Trouwen in Italië waarom?

Trouwen in Italië waarom?

Trouwen in Italie

De Italiaanse Trouwlocatie

Trouwen in Italië is een belevenis en droom tegelijk! Wat komt er bij een Italiaanse bruiloft kijken? Waar regelen jullie de documenten? Welke locatie kiezen jullie? Hebben wij een weddingplanner nodig?
Wat als het mis gaat op de dag zelf! Al deze vragen kunnen onze professionals beantwoorden. Uiteraard niet onbelangrijk wat zijn de kosten? Neem contact op met een van onze Leveranciers en zij zullen jullie het antwoord geven. Boeken van een trouwlocatie is het beste om via De Italiaanse Trouwlocatie te doen. Wij hebben goede afspraken met onze trouwlocaties. Dus ga op zoek naar een prachtige trouwlocatie!

Waarom
trouwen in italie

De Italiaanse Trouwlocatie

Trouwen is iets speciaals en je doet het over het algemeen maar één keer! Italië land van de liefde! Samen met familie en vrienden aan lange tafels met wijn en muziek en al die vergezichten in Toscane en zijn valleien of een in het onontdekte Le Marche het pareltje van Italië. Het klimaat en natuurlijk het overheerlijke eten. Maar geheel niet onbelangrijk zoals de meeste bruidsparen aangeven ” Wij kiezen zelf wie we meenemen, in Nederland moeten wij minimaal 150 mensen uitnodigen” Nu gaan wij naar Italië met onze naaste familie en vrienden. En zijn wij heerlijk een weekend met onze geliefden weg. Genieten met een wijntje bij het zwembad. En trouwen in een van de wijngaarden!!

Trouwen jullie in Italië?

Zoek dan de mooiste locaties en de beste leveranciers in Italië

Sluit Menu