Service

Tot in de puntjes verzorgd

Service

Tot in de puntjes verzorgd

Een onvergetelijke dag

Een onvergetelijke dag Trouwen in Italie

LOCATIES

De Italiaanse Trouwlocatie heeft de mooiste en romantische trouwlocaties voor jullie uitgezocht. Per regio kunnen jullie de mooiste trouwlocaties uitzoeken, ook hebben wij per regio exclusieve  trouwlocaties toegevoegd. De bruidsparen kunnen via onze site een boeking maken. Erg makkelijk, alles in het Nederlands. En uiteraard verzorgen wij ook de gehele Bruiloft. 

LEVERANCIERS

De werkwijze is heel simpel, kijk op onze site naar een leverancier die jullie aanspreekt en neem contact met hun op. Stuur de leveranciers een email Binnen 2 dagen zullen jullie een offerte ontvangen van de des betreffende leverancier.

Uiteraard is De Italiaanse Trouwlocatie er om jullie te helpen. Hebben jullie een vraag stuur ons gerust een  e-mail. Of bel 06-20011614

 

OVER ONS

Wij zijn De Italiaanse Trouwlocatie en hebben een passie voor Italië. Met meer dan 10 jaar ervaring in de evenementen en weddingplanning. Ons wedding bedrijf www.bruiloftinitalie.nl verzorgt de bruiloften. Daar kunnen jullie ook de films en de bruidsparen zien die jullie voorgingen.

Kijk gerust rond op onze site en wie weet staat jullie droomlocatie er bij in het Bella Italia!

Trouwen in Italië waarom?

Trouwen in Italië waarom?

Trouwen in Italie

De Italiaanse Trouwlocatie

Trouwen in Italië is een belevenis en droom tegelijk! Wat komt er bij een Italiaanse bruiloft kijken? Waar regelen jullie de documenten? Welke locatie kiezen jullie? Hebben wij een weddingplanner nodig?
Wat als het mis gaat op de dag zelf! Al deze vragen kunnen onze professionals beantwoorden. Uiteraard niet onbelangrijk wat zijn de kosten? Neem contact op met ons  en wij zullen jullie het antwoord geven. Wij verzorgen een bruidspaar een stressvrije huwelijksdag. Wij maken een afspraak bij het gemeentehuis, verzorgen de documenten, regelen het diner en aankleding, de ambtenaar die met ons mee gaat daar boeken wij het vliegticket voor en zorgen dat hij/zij op de juiste bestemming komt.

Waarom
trouwen in italie

De Italiaanse Trouwlocatie

Trouwen is iets speciaals en je doet het over het algemeen maar één keer! Italië land van de liefde! Samen met familie en vrienden aan lange tafels met wijn en muziek en al die vergezichten in Toscane en zijn valleien of een in het onontdekte Le Marche het pareltje van Italië. Het klimaat en natuurlijk het overheerlijke eten. Maar geheel niet onbelangrijk zoals de meeste bruidsparen aangeven ” Wij kiezen zelf wie we meenemen, in Nederland moeten wij minimaal 150 mensen uitnodigen” Nu gaan wij naar Italië met onze naaste familie en vrienden. En zijn wij heerlijk een weekend met onze geliefden weg. Genieten met een wijntje bij het zwembad. En trouwen in een van de wijngaarden!! Met een prachtig uitzicht over de Toscaanse vallei.

Trouwen jullie in Italië?

Zoek dan de mooiste locaties en de beste leveranciers bij De Italiaanse Trouwlocatie.